sunnuntai 17. helmikuuta 2013

My new blog!

On aika aloittaa elämäni ensimmäinen julkinen blogi. Elämänmuutoksen myötä on aikaa kirjoitella ja toisaalta toivon, että blogistani voisi joskus olla hyötyä jollekin toiselle vastaavaa muutosta tekevälle. Kuten itselleni on ollut hyötyä muiden vastaavista blogeista. :)

Täällä kirjoittelee siis reilu kolmekymppinen insinööri, joka on alkujaan kotoisin Porista ja ikuisesti Porilainen. Tällä hetkellä pidämme majaamme mieheni kanssa San Diegossa Kaliforniassa, jonne meidät toi mieheni työ tämän vuoden alussa. Miten pitkään täällä majailemme, sen näyttää tulevaisuus - paluulippuja kotiin ei ole. Pääsenkö täällä töihin vai en senkin näyttää aika, tällä hetkellä opiskelen kieltä yliopistolla, vielä muutaman viikon verran. Suomessa minua ei valittettavasti odota työpaikka, joten oma tulevaisuus on täysin auki. Joskus varmasti palaamme Suomeenkin, en ainakaan vielä näe itseäni täysin jenkkiläistyneenä, mutta onko paluu sitten vuoden vai useamman vuoden kuluttua sitä ei tiedä vielä kukaan.

Ajatuksenani on kirjoitella blogiin ajatuksia arjesta todella kaukana kotoa. Ja mitä nyt ikinä mieleen pälkähtääkään kirjoitella. Tervetuloa seuraamaan arkeani ja ajatuksiani. :)

Olen myös intohimoinen valokuvaaja - ensimmäisiä asioita San Diegossa oli ehdottomasti San Diego Downtownin kuvaaminen Coronado saarelta käsin.

2 kommenttia:

  1. Huomasin, että laitoit myös blogin pystyyn, hauskaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, laitoin. :) Kun vain osaisin kirjoittaa näin julkisestikin jotain. Pelkään että alan kopioimaan teitä muita.. Vähän hakee vielä paikkaansa ajatuksissani tämä blogi. :)

      Poista