torstai 4. huhtikuuta 2013

Next door mall & Shopping!

Kirjoittelempa taas.. Vähän tosiaan hakee vielä paikkaansa tämä blogi, mietin rajojani mitä tahdon itsestäni paljastaa julkisesti ja mitä taas en ja mitä teille kirjoittelisin etten kopio muita jne. Shoppailu aiheena lienee turvallinen ja ainakin naisia kiinnostava, joten lähdetään sillä liikenteeseen.

Kävin tässä yhtenä iltana kävelyllä tuolla meidän viereisessä kauppakeskuksessa, UTC Westfieldissä kamerani kanssa ja ajattelin, että näitä kuvia voi vähän jakaakin. Jenkithän lienee yksi maailman parhaista paikoista shoppailla, ainakin omasta mielestäni. Mitä mieltä te muut olette? ;)


Macy's - kauppakeskus jonka mainostetaan olevan jenkkien suurin. Mene ja tiedä, itse ainakin joka kerta eksyn tuonne sisään. :) Miten onkaan niin helppo kadottaa suuntavaistonsa noissa kerroksissa tavaraa?


UTC Westfieldiltä kävelymatkan päästä kodistamme löytyvät kaikki muut omat lempiliikkeeni paitsi Tommy Hilfigersiellä ei valitettavasti (lue: onneksi) ole. Mun edottomat lempimerkit ja liikkeet ovat toistaiseksi Hilfigerin lisäksi ovat Guess, Sephora ja Victoria's Secret. :) Näihin liikkeisiin voisin mennä vaikka kuinka pitkäksi ajaksi ihan vain hypistelemäänkin. Suomessa ollessani harvemmin ajattelenkaan ostavani esim Hilfigeriä, sen hinnat on ihan taivaissa Suomessa, harmillisesti, samoin kuin Guessinkin. Ja Sephoraa tai VS'ää ei Suomesta edes taida vielä löytyä. Omaksi onnekseni mieheni on reissannut San Diegon ja Porin väliä jo niin pitkään, että kaapista jo löytyykin kivasti Hilfigeriä. :)



Tuo UTC Westfield on kooltaan varmaan lähemmäs Porin, kotikaupunkini, keskustan kokoinen, liikkeitä löytyy vaikka muille jakaa. Itselle tulee usein olo, että jokaiselle jotakin - koska täältä löytyy myös mm. Teslan liike ja toki Apple Store - joka on muuten aina ihan täynnä ihmisiä. Itse vannon Samsungin nimeen, mutta silti joskus aina pitää omppuja käydä ihmettelemässä. 

Ostoskeskus on myös tosi siisti, toisin kuin mihin olen kotona Suomessa tottunut. Paikalta löytyy mm.  paljon sellaisia "löhökorituoleja", joista en näköjään ottanut ainuttakaan kuvaa. Nekin niin siistejä, että hyvin voisi mennä hetkeksi löhöilemään vaikka Starbucksin kahvin kera ja tuntuvat kovassa käytössä olevankin harvemmin löytyy tyhjiä paikkoja. Ihan keskuksen keskeltä löytyy kaunis suihkulähde ja pöytiä ruokailua varten - ruokapaikkojahan löytyy varmaan kymmeniä.

 


Kyllä tuolla kelpaa shoppailla ja ylipäätään olen iloinen jenkkien hintatasosta. Kun, joskus muutetaan takaisin Suomeen niin varmasti uudistan ensin koko vaatekaappini sisällön, ei sitten tarvitse heti harmitella hintoja kotona. 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, jotka tänne jostain eksyvät! Josko seuraava bloggaus tulisi nopeammalla tahdilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti